Реєстрація на ВДМ

Майже 600 тисяч молодих іноземців заявили про свій намір взяти участь у цій події.

Мадрид, 1 липня 2010. – Сьогодні вранці, після запису Бенедикта XVI, як першого учасника, розпочався процес реєстрації на Всесвітній День Молоді (ВДМ), який відбудеться в Мадриді з 16 по 21 серпня 2011.
Молоді люди, які зареєструвалися на Всесвітній День Молоді є одною з основних колон, які підтримують організацію та фінансуванні цього заходу.
Участь у заходах ВДМ є безкоштовною, але реєстрація учасників дає можливість ліпше організувати це свято, щоби знати численність учасників і врахувати необхідні потреби. Це допомагає забезпечити місця і розрахувати розмір різних видів діяльності, таких, як події культурного життя, організації катехизації на різних мовах або найбільш точний прогноз місць, необхідних для людей з обмеженою рухливістю, інвалідів і хворих.
Солідарність є ще одною козирною картою в системі реєстрації ВДМ. Кожен учасник може додати 10 євро чи більше до своєї карти запису і таким чином внести свій внесок до Фонду Солідарості. Цей Фонд дозволить молоді з неблагополучних країн прийняти участь на Дні Молоді.
Реєстрація на Всесвітній День Молоді в мережі є доступної 24 години на добу з будь-якої точки світу. Система може бути використана в 5 мовах (іспанською, англійською, французькою, італійською та польською), і крім того працює 24-годинна телефонна підтримка англійською та іспанською мовами.
Програма запису була профінансована Фондом Madrid Vivo, який отримав підтримку від різних іспанських компаній і установ для цього проекту, серед яких Фонд Марселіно Ботин і Сантандер банк.
ВДМ Мадриду подарить цю систему реєстрайії Ватикану, оскільки вона може бути використана у наступному ВДМ.
Програма була розроблена ISBAN, компанією технології Сантандер і в програмуванні цього проекту взяли участь більше 100 чоловік. Оплата може бути проведена через веб-сторінку реєстрації, банківським переказом або кредитною карткою.
На сьогоднішній день близько 600 000 молодих людей з різних країн заявили про свій намір зареєструватися: 120 тис. італійців, 70 тис. французів, 50 тис. поляків і 25 тис. з Північної Америки.
Реєстрація може бути реалізована відповідно 4 профілів: окремих осіб, груп, органів влади та журналістів. Запис пропонує різні критерії – цілий тиждень або вихідні дні; і послуги – проживання та харчування – забезпечені організаторами. Також існує потрійна класифікації країн, згідно якої вносять більший вклад та молодь, яка походить з більш благополучних країнах.
Оплата здійсненна до 31 березня 2011 буде мати знижку 5%.
Запис груп буде найбільш популярним видом, як це вже відбувалося в попередні ВДМ. Передбачається, що запишеться більш ніж 125 тис. груп, що складаються в середньому з 15-20 чоловік. Найбільш великі групи будуть складатися з 1000 осіб.
Всі типи запису включають страхування від нещасних випадків, користання громадським транспортм протягом усього тижня, рюкзак ВДМ, футболка, капелюх, карта Мадриду, книги для церемоній, тощо, а також безкоштовний вхід в місця основних подій і пріоритетний доступ в райони, призначені для великих заходів.