Гімн ВДМ 2011

Всесвітній День Молоді вже має свій гімн. Члени Папської Ради у Справах Мирян, відділ Ватикану відповідальний за ВДМ, висловили глибоку вдячність за представлені тему і музику «дуже високої якості», і затвердили музичну композицію, яка буде представляти літургічні святкування в Мадриді.
Музику гімну написав Енріке Васкес Кастро, священик з Вікторії і знаменитий композитор церковної музики. Васкес Кастро вивчав фортепіано та композицію в консерваторії "Хесус Гуріді" у своєму рідному місті, і захистив дипломну роботу у 2000 році на тему «Композиція і Аранжування». Закінчив спеціалізовані курси богослов'я в Папському Григоріанському Університеті, бувши також хормейстером в Національній Іспанській Церкві Сантьяго і Moнсеррато в Римі.
Автор слів – монс. Цезар Франко, єпископ-помічник Мадриду. Слова гімну підкреслюють близькість молоді до святої людськості Христа, в стилі традиційної іспанської містики.
Гімн складається з 7 строф, приспів підкреслює тему Всесвітнього Дня Молоді "Вкорінені й збудовані в Христі, зміцнені в вірі", яка взята з листу апостола Павла до Колосян (Кол 2,7):
Зміцнені в вірі, ходімо у Христі,
Наш Друг, наш Господь.
Слава Йому навіки!
Ходімо у Христі, зміцнені у вірі.
Відтепер гімн буде перекладений на офіційні мови ВДМ і буде виконаний у трьох версіях: літургійна, інструментальна для великоого хору і популярна під гітару.
Дебют гімну відбувся в свято Божої Матері Aльмудена, 9 листопада, у кафедральному соборі в Мадриді, і буде поширюватися по всьому світу через Інтернет в аудіо і відео форматі.

Гімн ВДМ 2011